fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

6 Timer i Skoven – Mountainbike for alle!

 

Velkommen til 6 Timer i Skoven – en unik mountainbike-udfordring, hvor du kan teste dine grænser i smukke omgivelser. Uanset om du er en erfaren mountainbiker eller ny i sporten, er dette løbet for dig. Tag del i en sjov og udfordrende dag fyldt med fællesskab, sved og masser af action på MTB-sporene!

 

     

    Hvad er 6 Timer i Skoven?

    “6 Timer i Skoven” er et stafetløb, hvor du og dit hold kæmper for at gennemføre flest omgange på en teknisk og spændende mountainbike-rute inden for 6 timer. Deltag som solo-rytter, i et 2-mands eller 3-4 mands hold, og oplev følelsen af samarbejde, strategi og individuel styrke i et løb, der virkelig tester din udholdenhed!

    Hvorfor deltage?

    Med over 20 års erfaring i mountainbiking ved vi, hvad der skaber et uforglemmeligt løb. Ruten er omhyggeligt designet til at udfordre både dine tekniske evner og din kondition, alt imens du nyder skovens ro og skønhed. Det er en dag med masser af sjov, intensitet og ikke mindst muligheden for at skabe minder med dit hold eller som solo-kører.

    Hvordan forbereder du dig bedst?

    For at få den bedste oplevelse anbefaler vi, at du træner både din udholdenhed, styrke og teknik op til løbet. Her er nogle nøglepunkter at fokusere på:

    • Byg udholdenhed ved gradvist at øge længden på dine træningsture.
    • Træn intervaller for at forbedre din fart og styrke til de hårde stigninger og hurtige sektioner.
    • Øv dig på tekniske spor for at blive komfortabel med sving, hop og andre udfordringer på ruten.
    • Husk også styrketræning for at styrke din core, ben og ryg, så du kan holde balancen og have fuld kontrol, når trætheden melder sig.
    • Restitution er afgørende – giv din krop tid til at komme sig og blive stærkere ved at få nok søvn og planlægge hviledage.

    Det praktiske

    • Varighed: 6 timer
    • Deltagere: Solo eller hold (2-mands eller 3 mands hold)
    • Kategori: MTB-løb for både motionister og erfarne ryttere
    • Rute: En varieret og teknisk rute gennem skoven, med alt fra hurtige nedkørsler til tekniske stier.

    Tilmelding

    Tilmeld dit hold i dag og bliv en del af årets mest spændende MTB-event! Husk, at der er et begrænset antal pladser, så skynd dig at sikre din plads. Vi glæder os til at se dig på sporet – klar til at tage udfordringen op!

     

    Fællesskab og oplevelse

    Udover selve løbet handler 6 Timer i Skoven også om fællesskab og MTB-glæde. Deltagere fra hele landet samles for at konkurrere, men også for at dele deres passion for mountainbiking. På løbsdagen er der mulighed for at møde ligesindede, udveksle tips og tricks og skabe en fælles oplevelse, som du vil huske længe efter målstreget er krydset.