fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Fysioterapi - Klassisk første konsultation

Grundig professionel fysioterapi med hjerte, indlevelse og engagement
Tag kontakt allerede idag

Grundlæggende

En fysioterapeutisk undersøgelse hos mig begynder altid med en grundig gennem gang af din sygdomshistorie – set fra dit perspektiv. Under denne gennemgang vil jeg ofte have en række opfølgende spørgsmål som skal afdække dit problem, både fysisk og kognitivt.

Du kan blandt andet forvente at blive spurgt ind til dine smerter(intensitet og følelse), om symptomerne har en specifik døgnrytme samt hvilke forværrende og forbedrende faktorer/bevægelser/aktiviteter der er for dit problem.

På den måde kommer vi hurtigt og effektivt i gang med den rette udredning af netop dit problem.

Afhængig af omfanget af din sygehistorie og dit nuværende problem vil anamnesen tage mellem 15 og 40 min. Alt dette gennemgås for at vi kan behandle det grundlæggende problem, og ikke bare dine symptomer.

Under hele undersøgelsen vil jeg løbende lede efter et mønster i dine symptomer som skal danne grundlag for behandlingsindsatsen.

Christian Ø. B. Hansen
Klinikken

Anden del af undersøgelsen

Med udgangspunkt i din sygehistorie indledes anden del af undersøgelsen, som består af den funktionelle og objektive undersøgelse.

Under denne gennemgås de fysiske funktioner i din krop – som blandt andet drejer sig om dine leds bevægelighed, dine musklers funktion og funktionen af dit nervesystem. Denne undersøgelse kan foregå, hvor du både er passiv og aktiv.

Som udgangspunkt ønsker jeg altid under den objektive undersøgelse at finde en basal aktiv kropsfunktion som er symptomgivende. Dette vil give os muligheden for konkret at måle på om symptomerne ændrer sig.

Kursus i grundlæggende styrketræning

Bliv klædt på til at få det optimale ud af dit fitnessabonnement og al den tid du bruger på træning.

Hver tredje uge afholder jeg et intensivt kursus i styrketræning. Dette 3-timers kursus er perfekt for både begyndere og øvede, som ønsker at finjustere deres træningsregime.

Programmet inkluderer:

 • En times oplæg om sundhedsanbefalinger og styrketræningsteori.
  • Her kommer jeg ind på sundhedsstyrrelsens generelle anbefalinger for styrketræning og fysisk aktivitet generlt. Jeg gennemgår den grundlæggende teori(fortalt i menneske sprog) om styrketræning, herunder hvad der sker i musklerne, hvordan styrketræning påvirker kroppen og opbygning af træningsprogrammer.
 • Praktiske workshops og hands-on demonstrationer.
  • Som overskriften indikerer vil jeg gennemgå øvelses-eksempler, give dig mulighed for at teste øvelser og samtidig give dig feedback.
 • Nedbrydning af træningsmyter og effektiv træningsplanlægning.
  • Vi taler om myter indenfor styrketræning afklarer misforståelser og der er mulighed for at stille spørgsmål.
 • Afprøvning af et klassisk styrketræningsprogram med personlig vejledning.
  • Jeg gennemgår et "klassisk" styrketræningsprogram og du får mulighed for at prøve det af.

Hvis ovenstående er noget for dig så er du mere end velkommen til at booke din plads her.

Hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig via nedenstående kontaktformular.

Fysioterapi med Bevægeakademiet

Giv din krop en hjælpende hånd

Indimellem har kroppen bare brug for en hjælpende hånd. Om det er en muskel, der skal masseres på plads, en sene, der skal strækkes ud, eller din selvtillid, der skal have et skub, så tag fat i mig, og få præcis den hjælpende hånd, du har brug for. 

Jeg står altid klar til en uforpligtende snak og et godt råd.

Tag kontakt via denne formular

10 + 1 =