fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Fysioterapi - Klassisk første konsultation

Grundig professionel fysioterapi med hjerte, indlevelse og engagement
Tag kontakt allerede idag

Grundlæggende

En fysioterapeutisk undersøgelse hos mig begynder altid med en grundig gennem gang af din sygdomshistorie – set fra dit perspektiv. Under denne gennemgang vil jeg ofte have en række opfølgende spørgsmål som skal afdække dit problem, både fysisk og kognitivt.

Du kan blandt andet forvente at blive spurgt ind til dine smerter(intensitet og følelse), om symptomerne har en specifik døgnrytme samt hvilke forværrende og forbedrende faktorer/bevægelser/aktiviteter der er for dit problem.

På den måde kommer vi hurtigt og effektivt i gang med den rette udredning af netop dit problem.

Afhængig af omfanget af din sygehistorie og dit nuværende problem vil anamnesen tage mellem 15 og 40 min. Alt dette gennemgås for at vi kan behandle det grundlæggende problem, og ikke bare dine symptomer.

Under hele undersøgelsen vil jeg løbende lede efter et mønster i dine symptomer som skal danne grundlag for behandlingsindsatsen.

Christian Ø. B. Hansen
Klinikken

Anden del af undersøgelsen

Med udgangspunkt i din sygehistorie indledes anden del af undersøgelsen, som består af den funktionelle og objektive undersøgelse.

Under denne gennemgås de fysiske funktioner i din krop – som blandt andet drejer sig om dine leds bevægelighed, dine musklers funktion og funktionen af dit nervesystem. Denne undersøgelse kan foregå, hvor du både er passiv og aktiv.

Som udgangspunkt ønsker jeg altid under den objektive undersøgelse at finde en basal aktiv kropsfunktion som er symptomgivende. Dette vil give os muligheden for konkret at måle på om symptomerne ændrer sig.

Tredje del af konsultationen

Når sygehistorien og den objektive undersøgelse er kombineret vil vi fokusere på, at finde den rette behandlings-indsats.

En behandlingsindsats kan være mange forskellige tiltag. Ofte vil det mest effektive tiltag bestå af en kombination af manuelle teknikker og øvelsesterapi.

Andre gange vil den ene af de to ovennævnte kunne stå alene eller alternativt i kombination med en helt tredje indsats – eksempelvis Neuromuskulær El Stimulation, Tapening, Indlæg i skoene mv.

Når behandlingsstrategien er fundet og vi har efterprøvet effekten af den så godt vi kan, har vi de informationer vi skal bruge for at lave en foreløbig prognose og behandlingsplan.

Alt hvad vi gennemgår bliver naturligvis journalført digitalt og sikkert opbevaret. Opbevaringen lever naturligvis op til den seneste EU persondataforordning – Dine data er i sikre hænder hos mig

Lær at håndtere et liv med smerter klik her

Klinikken

Giv din krop en hjælpende hånd

Indimellem har kroppen bare brug for en hjælpende hånd. Om det er en muskel, der skal masseres på plads, en sene, der skal strækkes ud, eller din selvtillid, der skal have et skub, så tag fat i mig, og få præcis den hjælpende hånd, du har brug for. 

Jeg står altid klar til en uforpligtende snak og et godt råd.

Tag kontakt via denne formular

3 + 2 =