fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Personlig træning - med et tvist af fysioterapi

For at opnå de bedste resultater af din træning skal træningen være funktionel

Tag kontakt allerede idag
Fysioterapi med Bevægeakademiet

Funktionel træning – hvad betyder det?

Funktionel træning betyder at træningen tager udgangspunkt i bevægelser eller aktiviteter som kan overføres enten helt eller delvist til dine dagligdags-aktiviteter.

Det kunne eksempelvis være at vi træner trappegang helt specifikt eller laver øvelser som minder om at gå på trapper, hvis du anvender trapperne meget i din dagligdag eller hvis du har problemer med at gå på trapper.

Detaljeorienteret træning

Som fysioterapeut har jeg en meget detaljeret tilgang til træning. Dette betyder at træningen altid tager udgangspunkt i den enkeltes niveau. Derfor får du hos mig ikke standardiserede træningsprogrammer.

Udgangspunktet for træningen er, at den skal være funktionel og overførbar til den dagligdag man lever. Derfor kan du hos mig ikke komme til at træne låste bevægelser.

Langtidsholdbar effekt

Når træningen skal være overførbar betyder det at de bedste øvelser er nogle hvor du hele tiden skal kunne kontrollere din krop. Dette betyder at sværhedsgraden og belastningen ofte skal sættes ned i begyndelsen. For så gradvist at blive øget i takt med at du bliver stærkere.

Ved at bygge træningen op på denne måde opnår vi, at du kan udnytte den styrke du opbygger i din dagligdag.

Progression

For at opnå den bedst mulige effekt bliver træningen altid periodiseret. Dette betyder at vi over en bestemt periode (dage, uger eller måneder) belaster din krop med en bestemt mængde som gradvist øges. For derefter at tage en lille pause, så din krop kan lave en superkompensation. Kan vi stimulere kroppen til dette uge efter uge bliver du med garanti stærkere.

Tag kontakt via denne formular

11 + 14 =