Detalje orienteret træning

Som fysioterapeut har jeg en meget detaljeret tilgang til træning. Dette betyder at træningen altid tager udgangspunkt i den enkeltes niveau. Derfor får du hos mig ikke standardiserede træningsprogrammer.

Udgangspunktet for træningen er at den skal være funktionel og overførbar til den dagligdag man lever. Derfor kan du hos mig ikke komme til at træne låste bevægelser i fitness-maskiner – selvom disse maskiner også kan have sin berettigelse.

Langtidsholdbar effekt

Når træningen skal være overførbar betyder det at de bedste øvelser er nogle hvor du hele tiden skal kunne kontrollere din krop. Dette betyder at sværhedsgraden og belastningen ofte skal sættes ned i begyndelsen. For så gradvist at blive øget i takt med at du bliver stærkere.

Ved at bygge træningen op på denne måde opnår vi, at du kan udnytte den styrke du opbygger i din dagligdag.

Progression

For at opnå den bedst mulige effekt bliver træningen altid periodiseret. Dette betyder at vi over en bestemt periode (dage, uger eller måneder) belaster din krop med en bestemt mængde som gradvist øges. For derefter at tage en lille pause, så din krop kan lave en superkompensation. Kan vi stimulere kroppen til dette uge efter uge bliver du med garanti stærkere.

Tag kontakt allerede idag