fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Personlig træning - med et tvist af fysioterapi

Tag kontakt allerede idag
Online træning med sparring over facetime, email eller telefon

Vælger du et onlineforløb vil du få tilsendt et spørgeskema som skal udfyldes med målsætning og ønsker til din træning. Når dette er udfyldt vil næste skridt i processen være at du skal teste dig selv for at vi kan skabe det bedst mulige træningsprogram for dig.

Du bestemmer – jeg guider

Indholdet i den personlige træning kan være præcis som du ønsker. Mange års erfaring med præstationsfremmende træning indenfor sportsgrene som fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, cykling, løb og styrketræning betyder at bevægeakademiet kan håndtere enhver udfordring indenfor personlig træning.

Hvad er personlig træning?

Personlig træning handler om en skræddersyet indsats mod klarlagte mål. Det kan både være kort- og langsigtede mål. Et samarbejde med bevægeakademiet handler i høj grad om at sætte realistiske og brugbare mål på vejen til at blive den bedste version af dig selv.

Det vil sige at personlig træning hos bevægeakademiet også handler om personlig udvikling. En udvikling for livet.

Personlig træning er for alle

Med dette udgangspunkt er det vigtigt at sige at personlig træning er for alle, uanset om du har meget erfaren eller nybegynder. Uanset om dit mål er at finde de sidste procenter i forhold til din sportsgren eller om du ønsker at komme godt igang med træning.

Face-to-face personlig træning

Er du til den personlige kontakt fra uge til uge hvor vi mødes og skaber resultater i fællesskab er bevægeakademiet den helt rigtige at tage fat i. Det er her vi præsterer bedst.

Et face-to-face forløb vil være struktureret med en indledende personlig samtale om målsætning og præferencer for træning. Derudover vil de første træninger gå med at teste og finde det rigtige niveau. På den måde finder vi de helt rigtige øvelser for dig.

Denne træning vil være funderet i funktionel træning. Læs mere her.

Tag kontakt via denne formular

10 + 5 =