Jeg er uddannet fysioterapeut i 2010 og har siden da arbejdet med flere forskellige områder indenfor fysioterapi. Mit interesseområde er muskuloskeletale problematikker så som akutte og kroniske skader i bevægeapparatet. 

På det seneste er det neurologiske område kommet til at fylde mere i mit daglige virke.

Derudover har jeg en brændende interesse for træning og personlig udvikling. Jeg er selv flittig idrætsudøver i form af triatlon og styrketræning. Dette er tilmed idrætsgrene som jeg er efteruddannet indenfor. Blandt andet indenfor IRONMAN-conceptet.

MIN TILGANG

I mit virke som fysioterapeut lægger jeg stor vægt på en grundig undersøgelse. En undersøgelse som skal være udgangspunkt for at finde den korrekte intervention til netop dit problem. 

Jeg har gode manuelle færdigheder, men jeg har et stort fokus på at finde en intervention og redskaber som kan hjælpe dig på lang sigt. 

Derfor vil du i de fleste tilfælde komme til at gøre en stor del af arbejdet selv, med min hjælp naturligvis.

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Mit mantra som fysioterapeut er at give dig redskaber som kan gøre en forskel både med det samme, men også på den lange bane.

Derfor vil du ved vores første møde opleve en grundig gennemgang af din sygehistorie

Dernæst vil vi gennemgå den nuværende problematik med fokus på forværrende og forbedrende faktorer på dit problem.

Denne gennemgang vil sammen med en fysisk undersøgelse lede os mod den bedst mulige fysiske indsats mod netop dit problem.

Klinikken ligger i Malling syd for Århus, men jeg kommer gerne ud til dig.