fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

IRONMAN Coaching

Tag kontakt allerede idag

Drømmen om en IRONMAN

Drømmer du om at gennemføre en hel, en halv, en kvart eller en 10-del IRONMAN så er dette stedet at være.

Måske har du tænkt på at lave en IRONMAN i 10 år eller hele livet, måske opstod idéen her til morgen. Overvejelserne kan være mange og bekymringerne store når du går og tænker på om du kan gennemføre en triatlon – uanset hvor lang den skal være. Til det vil jeg sige, at alle kan gennemføre en triatlon.

Med den rette målrettede træning mod netop din drøm vil du kunne gennemføre en triatlon uden bekymringer og med en god oplevelse.

Hvordan kommer jeg igang?

Det er individuelt hvordan man kommer i gang med triatlon.

Vi kan allesammen svømme, cykle og løbe og derfor er det i virkeligheden bare at svømme en tur derefter cykle hjem og løbe en tur. Så er du i gang!

Nogen henvender sig til mig og har stor erfaring fra svømning mens andre andre har erfaring fra løb eller cykling – det er ikke afgørende. Og det er slet ikke afgørende hvilket niveau man kommer fra.

Jeg har haft atleter som hverken kunne svømme 100m uden pause eller cykle mere end hen til bageren, som alle har gennemført en hel IRONMAN med en god oplevelse.

Fokusområder ved i et coachingforløb

Når jeg skal være coach på et triatlonforløb har jeg fokus på at få afklaret nedenstående punkter. Disse punkter danner udgangspunktet for det træningsprogram og det forløb du skal igennem:

  • Grundig velovervejet målsætning
  • Anerkendelse af styrker og svagheder
  • Uge-til-uge planlægning
  • Fokus på små/store detaljer
  • Respekt for atletens mentale styrker

Det vigtigste i ethvert forløb er dog, at hver eneste atlet kommer i mål med en fornuftig præstation og en god oplevelse.

Tag kontakt via denne formular

13 + 13 =