fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Smertehåndtering

Kroniske smerter

Lider du af kroniske smerter eller er du pårørende til et menneske som gør? Så bør du læse nærmere her.

Mange mennesker (ca. hver 5. dansker) lider af smerter selvom der ikke findes en specifik sygdom, skade eller diagnose som kan beskrive disse smerter. Sådanne smerter kaldes non-specifikke og kan være mere invaliderende end akutte skader – det er helt normalt.

Gennem de seneste mere end 10 år har jeg beskæftiget mig med udredning, behandling, håndtering og efteruddannelse omkring kroniske smerter.

Lær om smerter

I Sundhedsstyrrelsens nationale kliniske retningslinje omkring non-specifikke smerter er den stærkeste anbefaling, at alle patienter med denne type smerter bør have tilbud om patientuddannelse som det PRIMÆRE behandlingstilbud.

Derfor udbyder bevægeakademiet et målrettet kursus til patienter med non-specifikke, kroniske eller langvarige smerter. Dette kursus er ligeledes utrolig lærerigt for pårørende.

Patient med nakkesmerter

Kursus – VIDEN OM SMERTER

Kurset hedder “Viden om smerter” og det strækker sig over 4 lektioner. 

På kurset lærer du om hvad smerte er og hvordan den opstår. Du lærer om hvorfor det er noget vås at tale om fysiske og psykiske smerter. Du får indsigt i hvordan tanker, følelser, bevægelser, motion, stress og søvn kan påvirke smerter i positiv eller negativ retning.

Ligeledes indeholder kurset en række konkrete redskaber som kan være med til at skabe bedre livskvalitet og færre smerter i din dagligdag.

Er du nysgerrig for at høre mere? – tøv da ikke med at udfylde nedenstående formular. Da vil jeg kontakte dig.​