fbpx

Anmeldelser

“Bevægeakademiet hjælper mig med træningsprogrammer til svømning, cykling og løb. Christian er en dygtig fyr som brænder for det han laver. Jeg er yderst tilfreds med det program han har lavet til mig. Hvis jeg har spørgsmål, er han hurtig til at svare tilbage.”

Kasper Strøm Jensen, IRONMAN Triatlet og nakkepatient, Holstebro

“Stor ros til “min” fysioterapeut Christian. Man føler sig tryg i hans hænder og han gi’r sig tid til en, hvilket jeg sætter enorm stor pris på, så man ikke føler, at man kommer på en “banegård”. Stor ros Christian og hans faglighed.”

Helena Aarup-Madsen, Skulderpatient, Vejle

“Jeg vil klart anbefale Christian til både super motionisten, men også debutanten som synes det er en jungle af både udstyr og muligheder.”

Michael Nysted Henriksen, Xterra-debutant, Mårslet

“I træningen er der taget højde for, at jeg har et job der tager noget længere tid end 37 timer pr. uge. Jeg er super godt tilfreds med programmerne og især den opfølgning Christian formår at lave. Christian videregiver en god forståelse af, hvad de enkelte træningspas skal give og hvorfor de er præcis sådan planlagt. Jeg kan klart anbefale Christian hvis du tænker på, at nappe en Ironman eller to.”

Søren Hald, IRONMAN Triatlet, Ultraløber, Holstebro

“Han har sgu hele pakken! Han har også lært mig at svømme, det var noget af et projekt :). Hvis du har et mål du skal nå, så er det ham her du skal have fat i!”

Rasmus Bjerg Hald, IRONMAN Triatlet, Cykelrytter, Silkeborg