fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Anmeldelser

Herunder kan du læse et udsnit af mine kunders anmeldelser. 

Tag kontakt allerede idag

IRONMAN Triatlet og nakkepatient

Bevægeakademiet hjælper mig med træningsprogrammer til svømning, cykling og løb. Christian er en dygtig fyr som brænder for det han laver. Jeg er yderst tilfreds med det program han har lavet til mig. Hvis jeg har spørgsmål, er han hurtig til at svare tilbage.

Kasper Strøm Jensen, Maskinmester, Holstebro

Far til knæpatient

Min søn fik bøvl med knæet efter en lang periode med en masse træning (MTB og Håndbold) Christian undersøgte Nikolaj og problemet var overbelastning. Lidt pause fra træning samt en masse øvelser og Nikolaj er på vej tilbage – og klar til at give den max gas i 2020. Christian lytter og spørger godt ind til problemerne. Kan varmt anbefale Christian også til de helt unge.

Jesper Solsbæk, Cykelmekaniker

Nakke/skulder-patient

Kunne ikke være mere tilfreds! Christian er sindsyg dygtig. Har haft så mange problemer med nakke og skulder igennem længere tid. Men med behandlingsforløb hos Christian har jeg fået lige den hjælp jeg skulle have. Jeg er blevet lyttet til, behandlingen er blevet tilpasset, øvelser er blevet vurderet ved hvert besøg og ligeledes tilpasset. Kan varmt anbefale at tage fat i Christian hvis du har skavanker der driller i hverdagen.

Sara Feddersen, Farmaceut, Viby

IRONMAN Triatlet, Cykelrytter

Han har sgu hele pakken! Han har også lært mig at svømme, det var noget af et projekt :). Hvis du har et mål du skal nå, så er det ham her du skal have fat i!
Rasmus Bjerg Hald, Cykelmekaniker, Silkeborg

Skulderpatient

Stor ros til “min” fysioterapeut Christian. Man føler sig tryg i hans hænder og han gi’r sig tid til en, hvilket jeg sætter enorm stor pris på, så man ikke føler, at man kommer på en “banegård”. Stor ros Christian og hans faglighed.

Helena Aarup-Madsen, Vejle

Xterra-debutant

Jeg vil klart anbefale Christian til både super motionisten, men også debutanten som synes det er en jungle af både udstyr og muligheder.

Michael Nysted Henriksen, El-installatør, Saxild

IRONMAN Triatlet, Ultraløber

I træningen er der taget højde for, at jeg har et job der tager noget længere tid end 37 timer pr. uge. Jeg er super godt tilfreds med programmerne og især den opfølgning Christian formår at lave. Christian videregiver en god forståelse af, hvad de enkelte træningspas skal give og hvorfor de er præcis sådan planlagt. Jeg kan klart anbefale Christian hvis du tænker på, at nappe en Ironman eller to.

Søren Hald, Bilsælger, Holstebro

Hofte-ankel patient

Efter ikke at kunne gå rigtigt i 3 måneder, søgte jeg Christian, og fik – efter en grundig undersøgelse – 2 øvelser jeg skulle lave, og vupti, i løbet af den første uge blev min gang normaliseret. Tak, Christian!

Dorte Lundbak, pensioneret ergoterapeut, 

Rygpatient

Jeg har siden 1998 haft problemer med smerter (iskias smerter) og nedsat bevægelse ned i mit ben. Jeg har været til et utal af behandlere – både andre fys og mere alternative behandlere. Ingen har kunnet hjælpe mig. 

Efter blot 3 besøg hos Christian fandt han frem til hvor problemet kommer fra og med simple øvelser er jeg nu nærmest smertefri (laver stadigt øvelser for at komme helt i mål) og har fået min bevægelighed tilbage. Tak Christian! 

Christian er den mest professionelle, nærværende og empatiske Fys jeg har mødt. Jeg vil klart anbefale Christian til alle.

Anette Schultz Rold, Produktchef, Malling

Mor til datter med nakkehold

Christian er super god til børn også. Han fik stille og roligt lavet nogle øvelser på min datter på 5 år, fordi hun havde fået et hold i nakken. Hun havde det langt bedre bag efter.

Jeannette Callisen, Lærer, Beder

IRONMAN Triatlet, knæpatient

Kan varmt anbefale Christian!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kontaktede ham med en knæskade der forhindrede mig i at løbe og cykle i en måned. Efter en telefonscreening og en efterfølgende konsultation fandt han årsagen. Gav mig øvelser med hjem og allerede dagen efter var der bedring. 

Super fyr, der følger op på sine patienter.

Helt sikkert den første i mine tanker hvis uheldet skulle være ude igen..!

Rasmus Brasch, Møbelsælger, Grenå

Cykelmotionist, knæpatient

Jeg er seriøs cykel-motionist, og fik problemer med mit knæ. Christian undersøgelse og behandling var uhyre grundig og kompetent, og jeg fik hjælp til øvelser til afhjælpning af problemet, og super opfølgning ved afslutning af forløbet.

Jeg cykler glad igen, og det gik lynhurtigt. Christian får mine varemeste anbefalinger!

Morten Ludwigs, Produktionschef, Højbjerg