fbpx
+45 40 13 90 17 ch@bevaegeakademiet.dk

Sådan planlægges målrettet træning fra uge til uge

Tag kontakt allerede idag

Periodisering og træning tilpasset din hverdag

Når du skal gennemføre en halvmarathon, et marathon, en halv eller en hel IRONMAN, et langt MTB-løb mv. er grundlaget for at få en god oplevelse på RACEDAY at du har opretholdt en kontinuerlig træning over en lang periode.

Derfor planlægges træningen ud fra et princip om periodisering. Dette betyder helt konkret at træningen deles op i blokke af fire/fem uger. Af de fire uger bruges de første tre uger på at trappe træningen målrettet op og den sidste uge som restitution med reduceret træningsmængde.

Dette gør det også muligt fra uge-til-uge eller måned-til-måned at tilpasse træningen til dit familie-liv og din dagligdag.

Træningsapp og teknonologi

Planlægning og strukturering foregår altid via træningsapp’en Trainingpeaks. Denne app har en detaljeret kalender funktion med adgang til dig så du kan se, uploade og ændre i din træningsplan – du kan ligeledes kommunikere med mig omkring hver enkelt træning.

Træningsappen kommunikerer med de fleste træningsure og cykelcomputere helt automatisk via din smartphone. Dette gør det let og overskueligt dagligt at følge træningsplanen og din forms udvikling.

Tag kontakt via denne formular

11 + 14 =